Promjeni način kako nacija razmišlja, djeluje i govori o demenciji!

Postani Prijatelj demencije!

Predavanja u povodu Tjedna mozga 2018

U sklopu Tjedna mozga koji traje od 12.03. – 18.03.2018., Hrvatska udruga za Alzheimerovu bolest već tradicionalno organizira predavanja prema slijedećem rasporedu:

U srijedu 14.03.2018., u 16 sati, predavanje „Što je Alzheimerova bolest“ koje će održati doc. dr. sc. Nataša Klepac, specijalista neurolog.

U četvrtak 15.03.2018. u 16 sati, predavanje „Sigurnost osoba s demencijom u vlastitom domu i u domu za starije i nemoćne osobe“ koje će održati Mate Laušić, stručnjak za sigurnost.

Predavanja će se održati u prostorijama udruge Vlaška 24.

Nakon predavanja sve prisutne pozivamo da se uključe u raspravu i diskusiju te razgovore sa našim predavačima.

Također ćemo Vas informirati i o postignućima EU projekta Demenca aCROsSLO koji je u završnoj fazi i u kojem je naša udruga imala važnu ulogu u razvoju Programa osposobljavanja osoblja domova za starije i nemoćne osobe u Umagu, Izoli i Kopru, kao i izradi Preporuka za optimizaciju i planiranje domova koji skrbe o osobama s demencijom.

Molimo Vas da obavezno potvrdite Vaš dolazak i termin u kojem ćete doći mailom na alzheimer(at)alzheimer.hr ili na tel.: 091/4004 138 kako bi mogli osigurati mjesto za Vas u našem uredu.